Horecapaviljoen De Deel gaat BRUUT! heten

EMMELOORD • Ma 1 juli 2019 | 17:50 • Maandag 1 juli 2019 | 17:50

Het toekomstige horecapaviljoen op De Deel in Emmeloord gaat uitgebaat worden door twee lokale ondernemers. Het zijn Jarno van den Berg en Rudi van der Graaf. De nieuwe zaak krijgt de naam BRUUT! De bedoeling is dat de eerste bouwactiviteiten starten in februari 2020, een jaar later moeten de deuren opengaan.

De twee initiatiefnemers hebben een historie in de Emmeloordse horeca. Jarno van den Berg is op dit moment bedrijfsleider bij restaurant Da Enzo en Rudi van der Graaf werkt als sous-chef bij Van der Valk.

Het precieze concept van de nieuwe zaak willen de twee nog niet onthullen. Wel geven ze aan dat het horecapaviljoen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend zal zijn.

De handtekeningen onder het contract met de gemeente zijn maandag gezet. Aan tafel zaten ook Evertsen Bouw uit Zwolle en Korfker Architecten. De zoektocht naar een uitbater voor het horecapaviljoen is geen gemakkelijke geweest voor de gemeente. In eerste instantie werd een prijsvraag uitgeschreven voor de exploitatie maar tot twee keer toe haakte de gekozen partij af.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel