Opnieuw haakt bedrijf af: nog altijd geen horecapaviljoen De Deel

EMMELOORD • Vr 21 december 2018 | 17:26 • Vrijdag 21 december 2018 | 17:26

De gemeente Noordoostpolder gaat opnieuw op zoek naar een bedrijf dat het horecapaviljoen op De Deel in Emmeloord gaat ontwikkelen. De partijen die gereageerd hebben op een prijsvraag, hebben geen van allen overeenstemming bereikt met de gemeente.

De winnaar van de prijsvraag trok zich in september al terug. Een combinatie, bestaande uit bouwbedrijf Doorn, Korfker Architecten en de horecaondernemers Johan Visser en Harry Goos werd het niet eens met de gemeente. De gemeente Noordoostpolder ging vervolgens in gesprek met de tweede inschrijver voor de prijsvraag, Da Enzo uit Emmeloord. Ook met deze partij is de gemeente er niet uitgekomen en dus kan de gemeente weer helemaal opnieuw beginnen.

'Veel energie in onderhandelingen gestoken'
Wethouder Wiemer Haagsma baalt van het stuklopen van de onderhandelingen. “Het was mooi geweest als we met de tweede inschrijver alsnog de plannen hadden kunnen realiseren. Wij hebben er samen veel energie in gestoken om dat mogelijk te maken. Maar ook nu zijn wij gebonden aan juridische spelregels en voorwaarden waarbinnen de plannen gerealiseerd moeten worden.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel