Muziekfestival Lowlands komt met alternatieve, corona-proof editie

BIDDINGHUIZEN • Wo 5 augustus 2020 | 17:55 • Woensdag 5 augustus 2020 | 17:55

Het festival Lowlands dat normaal gesproken in Biddinghuizen gehouden wordt, komt met een alternatief feest. Vanwege de coronamaatregelen kan het festival op 21, 22 en 23 augustus niet doorgaan. Daarom komt de organisatie nu met een online versie.

Onder de naam Lowlands free:united komen er die dagen verschillende livestreams online. Vanuit De Melkweg in Amsterdam worden live optredens en interviews gestreamd. Ook kunnen muziekliefhebbers via de site eerder opgenomen optredens kijken van artiesten die op hadden moeten treden tijdens de editie van dit jaar. Ook voor yoga, literatuur, comedy en wetenschap kunnen geïnteresseerden op de site terecht.

Het volledige programma en het blokkenschema worden binnenkort bekendgemaakt.

Wie via de officiële verkooppunten een kaartje voor Lowlands 2020 heeft gekocht, kan hem bewaren voor volgend jaar. Ook bestaat de mogelijkheid om bij de officiële kaartverkoper een tegoed voor andere concerten en evenementen aan te vragen, of het geld terug te krijgen. Wie bijvoorbeeld via Ticketswap een kaartje heeft gekocht, kan geen geld of tegoedbon krijgen. Het kaartje blijft dan wel gewoon geldig voor volgend jaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel