Oud-Drontenaar in Saint-Tropez: 'Megadruk met toeristen'

DRONTEN • Di 11 augustus 2020 | 10:07 • Dinsdag 11 augustus 2020 | 10:07

"Het is megadruk met toeristen. Het is zelfs erger dan anders. Als je iets wilt ondernemen, dan moet je rekening houden met files." Dat zegt oud-Drontenaar Moniek Boersma vanuit Saint-Tropez. Zij en haar vriend Roy wonen en werken daar.

"Het aantal coronabesmettingen neemt toe", aldus Boersma. In Saint-Tropez ben je inmiddels verplicht een mondkapje te dragen, ook op straat.

Boersma is musicalactrice, maar op dit moment werkt ze als zangeres in een restaurant. "Het aantal mensen dat ze toelaten in het restaurant waar ik werk, is gehalveerd. Tijdens het zingen moet ik een masker voor mijn gezicht dragen, zo eentje van doorzichtig plastic. Dat is wel vervelend, maar ik vind het prima, zolang ik werk heb."

Ken je een Flevolander in het buitenland? Of kom je zelf uit Flevoland en verblijf je nu in het buitenland? Dan komen we graag in contact. Mailen kan naar rtv@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel