Weer feesten en partijen op vakantiepark Eigen Wijze jaar na brand

BANT • Ma 17 augustus 2020 | 11:34 • Maandag 17 augustus 2020 | 11:34

Feesten en partijen zijn vanaf eind deze maand weer mogelijk op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Deze week is het precies een jaar geleden dat er een felle, uitslaande brand woedde op het park. Twee feestzalen werden volledig in de as gelegd. Sindsdien waren de feesten niet meer mogelijk. Maar dankzij nieuwbouw straks weer wel.

"Het is na de brand gelukkig vrij snel gegaan. Eerst zit de schrik er goed in en doet het zeer, dat zo'n stukje levenswerk dat we met de familie hebben opgebouwd is afgebrand", zegt Wietze van Wegen terugkijkend op de brand.

"Maar je kan er niet in blijven hangen. Een dag later zaten we al met de verzekeraar om de tafel. We wilden binnen één jaar weer draaien en dan moet je er positief instaan en oplossingsgericht met de verzekeraar aan de tafel gaan zitten. Dat is gelukt en we hebben nu een pand dat klaar is voor de toekomst en dat we zelfs kunnen opdelen in drie verschillende zalen."

Over de financiële schade wil Van Wegen niks kwijt. "Het kost altijd meer geld dan je denkt. Gelukkig hebben we een gezond bedrijf. Onze blik is vooruit en ik verheug me erop straks weer gasten te ontvangen." Vrijdag 28 augustus wordt de eerste bruiloft weer gevierd op Vakantiepark Eigen Wijze.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel