Deel van Espelerweg wordt opgeknapt

EMMELOORD • Wo 2 september 2020 | 19:41 • Woensdag 2 september 2020 | 19:41

Een deel van de Espelerweg bij Emmeloord wordt volgend jaar opgeknapt. Het gaat om het stuk tussen de Hannie Schaftweg en de Banterweg. In dit stuk provinciale weg is onlangs al een rotonde aangelegd om het nieuwe deel van de wijk Emmelhage te ontsluiten. De weg aan weerskanten van de rotonde krijgt nu ook een upgrade.

De Espelerweg krijgt sleuven aan de randen, die de bestuurders waarschuwen als ze te dicht bij de zijkant rijden. Ook worden er glasbollen langs de weg aangebracht. Dit zijn reflecterende bollen in de weg die ervoor zorgen dat de weggebruiker de lijnen van de weg in het donker beter kan volgen.

De nieuwe rotonde

Wanneer de weg precies op de schop gaat, is nog onduidelijk. Wel is zeker dat de Espelerweg een tijd wordt afgesloten voor het verkeer.

Donderdag 17 september is er aan het eind van de middag in de Dukdalf in Espel een voorlichtingsbijeenkomst over de werkzaamheden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel