Jonge ondernemer op De Deel: "Emmeloord voelt goed!"

EMMELOORD • Wo 16 september 2020 | 15:00 • Woensdag 16 september 2020 | 15:00

"Het pand wordt mooi en Emmeloord voelt goed." Dat zegt de jonge Friese ondernemer die het horecapaviljoen op De Deel gaat uitbaten. De 29-jarige Angela Verbaarschot uit Oosterwolde begint twee horecagelegenheden in het paviljoen dat op dit moment nog wordt gebouwd.

Verbaarschot gaat in Emmeloord het concept van de Lachende Koe invoeren. Dat betekent dat bezoekers een vast bedrag betalen voor een twee- of driegangendiner en daarbij onbeperkt bier, fris of wijn kunnen drinken. Lunchen wordt ook mogelijk. In Friesland bestaan al drie van deze restaurants.

Daarnaast begint de ondernemer in het pand een grand café. Dit wordt moderner, strakker en hipper van opzet. Verbaarschot ziet dit plan niet als concurrentie voor grand café 't Voorhuys, dat al jaren aan De Deel zit. Volgens de Friezin kunnen de bedrijven elkaar juist versterken doordat er meer bezoekers naar het centrum van Emmeloord komen.

Door met twee verschillende concepten te werken hoopt Verbaarschot een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Ze richt zich daarbij allereerst op het zogenoemde polderpubliek, dus klanten uit de eigen regio.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel