Vertraging door werk aan Elburgerbrug

DRONTEN • Ma 21 september 2020 | 8:50 • Maandag 21 september 2020 | 8:50

Verkeer tussen Dronten en Elburg ondervindt maandagmorgen vertraging door werkzaamheden aan de Elburgerbrug. Omdat er bij de brug maar 1 rijstrook open is en er een snelheidsbeperking geldt, kwam verkeer op de N309 een tijdlang helemaal vast te staan.

De brug was onlangs al een tijd afgesloten voor verkeer voor het aanbrengen van een nieuw wegdek. Tijdens een onderhoudsbeurt is toen vastgesteld dat het meer tijd zou kosten om alle schade te herstellen. Er is extra materiaal nodig voor de onderlaag van de weg. En dit moest eerst geproduceerd worden. Volgens de aannemer kost het ook veel tijd om de nieuwe laag aan te brengen.

Dit betekent dat er nog 10 oktober aan de brug gewerkt wordt. Ook de komende dagen leidt dit tot vertraging voor het verkeer. Het verkeer wordt tijdens spitstijden geregeld door verkeersregelaars. Buiten de spits zijn verkeerslichten ingesteld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel