Adopteer een brilkaaiman of reuzenboa bij Almere Jungle

ALMERE • Di 12 januari 2021 | 11:52 • Dinsdag 12 januari 2021 | 11:52

Bij Dierenpark Almere Jungle is het vanaf nu mogelijk om dieren te adopteren. Met de opbrengst wil het park onder meer verblijven voor dieren bouwen en onderhoud aan het park plegen.

"Een dier kan al vanaf 12,50 euro worden geadopteerd", vertelt Mike van Mourik van Almere Jungle. De adoptiepakketten lopen op tot 1.000 euro. Als adoptieouder krijg je er ook wat voor terug. Afhankelijk van het bedrag krijg je een certificaat, maar behoort een meet and greet met het adoptiedier ook tot de mogelijkheden. "Alles op diervriendelijke afstand natuurlijk."

Berend en Betsy
Almere Jungle heeft een zwaar jaar achter de rug. Door de verschillende lockdowns is het park in totaal vier maanden dicht geweest voor bezoekers. Door gebrek aan inkomsten is bijvoorbeeld de bouw van een nieuw verblijf voor twee brilkaaimannen, Berend en Betsy, uitgesteld. Zij verblijven nu in een grote bak water.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel