Politie toont beelden van inbraak oliebollenkraam

ALMERE • Do 14 januari 2021 | 16:31 • Donderdag 14 januari 2021 | 16:31

De politie heeft beelden vrijgegeven van een inbraak op de oliebollenkraam bij tuincentrum Almeerplant in Almere. In de video is te zien dat twee verdachten een oliebollenmachine stelen. Naast de machine namen de dieven ook een donatiepot mee. In die pot zat geld dat bedoeld was voor een zieke vrouw.

De politie is op zoek naar twee personen. Een van de twee verdachten is opvallend dik en heeft een lichte huid. Hij draagt lichte kleding met een erg laag hangende broek. In zijn hand heeft hij een breekijzer.

De andere verdachte is slank van postuur en draagt een camouflagejas. Zijn schoenen zijn licht met een donkere zool, mogelijk van het merk Adidas. Deze verdachte heeft een schroevendraaier bij zich.

Heeft u informatie over de verdachten of heeft u iets gemerkt van de diefstal? Meld u zich dan bij de politie op 0800-6070 of bel anoniem naar 0800-7000.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel