Horecapaviljoen De Deel open: "Beter hadden we het niet kunnen treffen" 

EMMELOORD • Za 5 juni 2021 | 17:07 • Zaterdag 5 juni 2021 | 17:07

De Deel met het Grand Café en restaurant De Lachende Koe zijn vanaf deze zaterdag open. Dus is het dubbel feest in Emmeloord. "We zijn blij dat we eindelijk onze gasten binnen mogen ontvangen," zegt een enthousiaste Angela Verbaarschot, uitbater van het Grand Café.

De realisatie van het horecapaviljoen op De Deel heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Eerst haakten de bouwers af, daarna de horecaondernemers en toen het gebouw klaar was kwam corona. Verbaarschot is daarom blij dat ze eindelijk open mogen. "Sinds wij erbij betrokken zijn is het allemaal best wel snel gegaan. Daar ben ik trots op."

'Prachtig uitzicht'
Ondanks het regenachtige weer, zijn er toch aardig wat mensen in het restaurant en op het terras. Ze zijn enthousiast over de nieuwe eet- en drinkgelegenheid in hartje Emmeloord. "Je hebt hier prachtig uitzicht," zegt een man die met twee vrienden aan tafel zit. "Ik hoop dat er wat leuks en wat lekkers is," vult een ander aan. "Dan komen we vaker."

Aan de uitbater en het personeel zal het niet liggen, die zijn hard aan het werk voor de bezoekers. Verbaarschot: "Je kan hier onbeperkt drinken bij een twee of drie gangen menu." De uitbater is blij met de locatie van het horecaplein in hartje Emmeloord: "We zitten in het centrum," zegt ze. "Beter hadden we niet kunnen treffen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel