Omwonenden spreken opnieuw in over plannen bebouwing Flevomanege

DRONTEN • Do 17 juni 2021 | 8:21 • Donderdag 17 juni 2021 | 8:21

Omwonenden van de Flevomanege in Dronten spreken donderdagavond opnieuw in bij de gemeenteraad. Ze zijn tegen de bouw van ongeveer 150 huizen die op de plek van de manege moeten komen. In februari trokken ze daarom ook al aan de bel bij de gemeenteraad.

Veel omwonenden zijn sowieso geen voorstander van de plannen van de bebouwing van de 'groene long van Dronten, zegt buurtbewoner Jan Dirk Westmaas. "Er is in de afgelopen twintig jaar natuurlijk al ontzettend veel volgebouwd in Dronten." Volgens Westmaas is het groene Dronten aan het verdwijnen. "En dat is ontzettend jammer."

Maar dat ze de plannen helemaal tegen kunnen houden, daar gaan ze niet vanuit. In februari sprak de gemeenteraad zich al uit voor woningbouw van het gebied. De omwonenden hopen daarom vooral dat ze kunnen meedenken bij de invulling van de plannen. "Zodat het voor iedereen een plezierig project wordt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel