Nijkerkerweg dicht, rotonde wordt kruispunt

FLEVOLAND • Zo 22 augustus 2021 | 13:27 • Zondag 22 augustus 2021 | 13:27

De Nijkerkerweg (N301) is vanaf maandag drie weken afgesloten voor al het verkeer. Er wordt gewerkt aan de weg, waardoor verkeer tussen Almere en Nijkerk en tussen Zeewolde en Nijkerk moet omrijden.

Verkeer vanuit Almere richting Nijkerk wordt langs De Eemhof (Slingerweg) gestuurd. De andere kant op, vanuit Zeewolde, gaat de omleiding via de Spiekweg. Vrachtverkeer dat normaal niet over de Spiekweg mag rijden, mag dat nu tijdelijk wel. Verkeer tussen Almere en Zeewolde kan wel over de rotonde van de Gooiseweg, daarvoor is één rijstrook open.

De werkzaamheden hebben te maken met de verdubbeling van de Gooiseweg. Daar komen gescheiden rijbanen met twee rijstroken per richting. Tijdens de afsluiting van de Nijkerkerweg wordt de rotonde omgebouwd tot een kruispunt.

De werkzaamheden duren tot 13 september. Twee weken later, op 25 september, moet de verdubbeling van de Gooiseweg klaar zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel