Man (35) gewond bij schietpartij centrum Zeewolde

ZEEWOLDE • Di 5 oktober 2021 | 12:38 • Dinsdag 5 oktober 2021 | 12:38

Bij een schietpartij in het centrum van Zeewolde is een 35-jarige man uit Harderwijk gewond geraakt. Dat meldt de politie. Het slachtoffer is gewond geraakt aan een van zijn benen. Volgens een getuige zou er vier keer geschoten zijn. Het schietincident vond plaats op de parkeerplaats achter kerkcentrum Open Haven. Het slachtoffer vond de politie enkele straten verderop aan de Pioniersweg.

De eerste melding kwam rond half 1 binnen. Er was volgens de politie sprake van één schutter. Maar volgens een Burgernetmelding was de politie op zoek naar twee personen op een rode motor. Eén van hen droeg een zwarte motorhelm.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Er is sporenonderzoek gedaan in een afgesloten gebied rondom kerkcentrum Open Haven. De politie trof daar twee auto's aan met kogelgaten. Deze zijn voor verder onderzoek in beslag genomen en afgevoerd.

Er vlogen op enig moment twee politiehelikopters boven Zeewolde. Eén cirkelde boven het centrum en de andere helikopter vloog boven het Horsterwold.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel