Walibi wil ook in de winter open

BIDDINGHUIZEN • Di 21 december 2021 | 17:15 • Dinsdag 21 december 2021 | 17:15

Attractiepark Walibi Holland wil vanaf komend jaar ook in de winter open. Volgens een woordvoerder wordt er gekeken 'of het mogelijk is' en worden verschillende attracties getest onder winterse omstandigheden. Tot nu toe is het park altijd gesloten tussen eind oktober en begin april.

Hoe succesvol het testen precies is wil de woordvoerder nog niet zeggen. Ook niet hoe een bezoek aan de 'Winterwalibi' er uit zou moeten zien. Het park staat vooral bekend om de grote achtbanen en waterattracties, of dat ook in de winter een succes is moet blijken. Het evenement Fright Nights in oktober is wel altijd druk bezocht.

Volgens een interne memo die website Looopings zegt te hebben maakt Walibi al concrete plannen voor een winterevenement. In de memo zou Walibi-directeur Mascha Taminiau schrijven: "Het doel is dat gasten van een heel bijzonder bezoek aan Walibi kunnen genieten in een kerstsfeer, zoals je die alleen van Walibi kunt verwachten." Ook zou de planning van het winteronderhoud zijn aangepast.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel