GGD: alle test- en vaccinatielocaties dicht vanwege de storm

FLEVOLAND • Vr 18 februari 2022 | 10:00 • Vrijdag 18 februari 2022 | 10:00

Alle test- en vaccinatielocaties in Flevoland zijn vrijdagmiddag gesloten vanwege storm Eunice. Dat meldt de GGD. De locaties zijn vanaf 14.30 uur dicht, morgen gaat alles weer open.

De test- en vaccinatielocatie van de GGD in Almere en de GGD-testlocatie in Emmeloord werden woensdagmiddag al gesloten vanwege de stormen Dudley en Eunice. Dat gebeurde vanuit veiligheidsoverwegingen. De GGD kondigde vrijdagochtend aan ook de test- en prikplekken in de vier andere Flevolandse gemeenten tijdelijk te sluiten.

De locaties in Almere en Emmeloord zitten in een tent, elders in Flevoland wordt in gebouwen getest en gevaccineerd. Die plekken worden ook gesloten om de veiligheid van cliënten en medewerkers te garanderen. "We willen mensen niet de weg op laten gaan als het niet nodig is", zegt een woordvoerder. "Zo willen we medewerkers ook de kans geven veilig thuis te komen."

Afspraken die zijn gemaakt op de dagen dat de locaties gesloten zijn, worden verplaatst naar een andere locatie of naar een andere dag. Volgens de GGD bleek het verzetten van afspraken nauwelijks nodig: er bleken weinig afspraken te zijn gemaakt, mogelijk vanwege de storm.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel