Een overzicht van de gevolgen van storm Eunice

FLEVOLAND • Vr 18 februari 2022 | 20:35 • Vrijdag 18 februari 2022 | 20:35

Storm Eunice gaat flink tekeer in Flevoland. Volgens de brandweer zijn er meer dan 100 meldingen binnengekomen. In de Almeerse Filmwijk waaide het dak van een rij woningen af. Dat gebeurde aan de Jacques Tatilaan. De straat ligt vol met isolatiemateriaal en onderdelen van het dak. Aan de bewoners is door de vereniging van eigenaren gevraagd om vannacht ergens anders te slapen.

Op de A6 tussen Bant en Lemmer is een vrachtwagen gekanteld. De weg werd afgesloten omdat er gevaarlijke stoffen in het voertuig zouden zitten. De brandweer laat weten dat het om jerrycans met verf gaat. Die worden vrijdagavond overgezet op een ander voertuig en daarna wordt de vrachtwagen geborgen zodat de weg weer open kan.

Bij kinderspeelparadijs Avontura in Almere Buiten is een glazen pui ingestort. Volgens een ooggetuige ontstond er veel paniek toen het gebeurde. Op het moment dat de pui instortte waren er mensen binnen, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De brandweer roept om op alleen te bellen bij echte noodsituaties.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel