Nationaal Park Nieuw Land heeft 21 nieuwe gastheren en -vrouwen

FLEVOLAND • Ma 11 april 2022 | 16:21 • Maandag 11 april 2022 | 16:21

Nationaal Park Nieuw Land heeft sinds maandag 21 gastheren en gastvrouwen. Het gaat om recreatie- en horecaondernemers die na een cursus tips en informatie kunnen geven aan hun klanten over het Flevolandse natuurgebied.

De cursus was beschikbaar voor alle organisaties in en rondom het natuurgebied zoals verblijfsaccommodaties, jachthavens, charters, musea en horecagelegenheden. Tijdens een cursus 'Gastheer van het Landschap' hebben de ondernemers van alles geleerd over het landschapsverhaal van het natuurgebied, over de flora en fauna en over de cultuurhistorische waarden.

Een ander voordeel van de cursus is dat de ondernemers nu nauwer met elkaar in contact staan en zo samen ook een netwerk vormen. Maandag zijn de nieuwe gastheren en gastvrouwen beëdigd.

In het najaar wordt de cursus opnieuw aangeboden. Volgens de organisatie zijn de helft van de plekken daarvoor inmiddels vergeven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel