Politie bevestigt: gevonden lichaam is van Reinder Bruinsma

BIDDINGHUIZEN • Wo 8 juni 2022 | 10:23 • Woensdag 8 juni 2022 | 10:23

Het lichaam dat dinsdagavond bij Biddinghuizen is gevonden is van de vermiste Reinder Bruinsma (39) uit Apeldoorn. Dat bevestigt de politie. Uit sectie en onderzoek is gebleken dat er geen sprake is geweest van een misdrijf.

De overledene werd dinsdag in het water naast de Spijkweg in Biddinghuizen ontdekt door een groep mensen die op zoek was naar de sinds zaterdag vermiste man.

Het lichaam werd rond 19.40 uur gevonden, vlakbij het evenemententerrein bij Walibi. De 39-jarige Bruinsma uit Apeldoorn werd daar zaterdag voor het laatst gezien bij het christelijke evenement Opwekking. Hij verliet zaterdagochtend in verwarde toestand het terrein.

Vanwege opsporingsbelang hebben wij in eerdere berichten de foto van de vermiste man gedeeld. Nu zijn lichaam gevonden is, zullen wij deze weghalen. Als u de vermissingsoproep hebt gedeeld op sociale media, is het verzoek van de politie om deze te verwijderen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel