Hogering twee dagen dicht, toerit Argonweg twee weken afgesloten

ALMERE • Vr 10 juni 2022 | 14:06 • Vrijdag 10 juni 2022 | 14:06

De Hogering (N702) in Almere gaat vrijdagavond om 20.00 uur dicht voor verkeer tussen de Muziekdreef en de A6. De afsluiting duurt zaterdag ook nog de hele dag. De provincie voert daar werkzaamheden uit. Bijvoorbeeld het kruispunt met de Contrabasweg krijgt nieuw asfalt, en de tijdelijke markeringen bij de Hollandsedreef en Botterweg worden bijgewerkt.

Richting de A6 is de Hogering dicht vanaf de Muziekdreef. Het verkeer wordt omgeleid via de Muziekdreef en de Havendreef. Richting Noorderplassen is de Hogering dicht tussen de Hollandsedreef en de Muziekdreef. De omleiding loopt via de Hollandsedreef, Stedendreef en Muziekdreef.

Oprit Argonweg twee weken dicht
Tussen 10 en 24 juni zijn daarnaast de op- en afrit Argonweg afgesloten. In die periode wordt de parallelbaan aangelegd langs de Hogering. Via deze nieuwe weg kan verkeer uit de Literatuurwijk en van industrieterrein Hogekant in de toekomst op de Hogering komen.

Vanaf vrijdagavond 10 juni 20.00 uur is de afrit Argonweg richting industrieterrein Hogekant afgesloten voor verkeer. Het recyclingperron Almere Poort is daardoor twee weken niet via de normale route bereikbaar. Ook de oprit vanaf het industrieterrein naar de Hogering is dicht.

Het verkeer van en naar Hogekant wordt deze periode omgeleid via de Elementendreef, toerit 2 Almere Poort en de A6.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel