Twee personen gewond bij ongelukken met acht auto's

BIDDINGHUIZEN • Di 8 november 2022 | 19:58 • Dinsdag 8 november 2022 | 19:58

Twee personen zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een reeks botsingen op de Biddingringweg bij Biddinghuizen. In totaal raakten er acht auto's beschadigd, meldt de politie. De ongevallen gebeurden rond 18.10 uur, op 200 meter afstand van elkaar.

Bij het eerste ongeluk, ter hoogte van hectometerpaal 9,8, testte één van de bestuurders positief op alcohol tijdens een blaastest. Bij deze botsing raakten de twee personen gewond. De slachtoffers zijn met de ambulance naar ziekenhuizen in Harderwijk en Zwolle gebracht. Het tweede ongeval gebeurde bij hectometerpaal 9,6. Hierbij raakte niemand gewond, meldt de politie.

De ongelukken gebeurden bijna gelijktijdig tussen de Zijdenettenweg en de stoplichten bij de dorpskern van Biddinghuizen en de Swifterweg. Volgens de politie gaat het om twee afzonderlijke incidenten. Het is nog niet bekend wat de oorzaken zijn van beide botsingen. De Biddingringweg (N305) werd een aantal uur afgesloten voor onderzoek tussen de Zijdenettenweg en de Swifterweg. Inmiddels is de weg weer open.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel