Benzinewagen bij laadpaal wordt verwijderd

ALMERE • Wo 23 november 2022 | 16:08 • Woensdag 23 november 2022 | 16:08

De gemeente Almere gaat een benzineauto verwijderen die al lange tijd bij een elektrische laadpaal geparkeerd staat. Dat laat een woordvoerder van de gemeente weten.

Een groene Toyota Starlet uit 1995 houdt sinds lange tijd een laadplek voor elektrische auto's aan de Randstad in Almere Stad bezet. De eigenaar van de auto staat alleen nergens meer geregistreerd in Nederland. Ook heeft de politie geen familie of andere contactpersonen kunnen achterhalen. Daardoor is er nu een aankondiging onder de ruitenwissers geplaatst, waarin staat vermeld dat de auto zal worden verwijderd als de eigenaar dat zelf niet doet.

De gemeente Almere laat weten dat zij sinds juni van dit jaar probeert de eigenaar te achterhalen. Dat is het moment geweest dat de eerste melding over de auto bij de gemeente is binnengekomen. In de afgelopen maanden hebben meerdere personen hun ongenoegen geuit over de langparkeerder bij de laadpaal. Thirza Overes zei onlangs bij Omroep Flevoland dat ze meerdere keren vergeefs bij de gemeente Almere geklaagd en gevraagd of de auto verwijderd kan worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel