Meepraten tijdens stadsgesprek over onderzoek naar Floriade

ALMERE • Zo 8 januari 2023 | 13:16 • Zondag 8 januari 2023 | 13:16

Of de Floriade al dan niet een succes is geweest, daar zijn de meningen in Almere over verdeeld. Feit is wel dat de gemeenteraad een onderzoek wil naar het evenement. Hoe heeft het zo kunnen lopen dat er bijvoorbeeld zo weinig bezoekers zijn geweest en dat de kosten zo uit de hand liepen? Moet er een zondebok gezocht worden of moet Almere haar verlies nemen?

Deze onderwerpen worden besproken tijdens het negende stadsgesprek in Casa Casla, op dinsdag 10 januari, met als onderwerp het onderzoek naar de Floriade. Daar kunnen inwoners samen bespreken wat ze nou eigenlijk vinden van de Floriade. Ook wordt er besproken wat de vragen moeten zijn die gesteld worden in het onderzoek van de gemeenteraad naar de Floriade. En of er ook een raadsenquête moet komen.

Almeerders die willen meepraten in het stadsgesprek en de gemeenteraad handvatten willen geven om tot een goed onderzoek te komen, zijn dinsdag van harte welkom. De inloop is vanaf 19.00 uur in Ontmoetingscentrum Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 (naast Deventerpad) in Almere. De avond begint om 19.30 uur. Meld je vooraf even aan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel