Directeur van Opwekking neemt afscheid tijdens Pinksterconferentie

BIDDINGHUIZEN • Za 23 september 2023 | 14:04 • Zaterdag 23 september 2023 | 14:04

Ruben Flach stopt als algemeen directeur van Stichting Opwekking. Deze stichting organiseert jaarlijks een Pinkesterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

De directeur zegt met een gemengd gevoel afscheid te nemen. "Een moeilijk besluit want het is een prachtige organisatie, met een prachtig team medewerkers en vrijwilligers die we zeker zullen gaan missen", zegt hij. "God heeft de afgelopen tijd meerdere keren heel duidelijk tot mij en ook tot mijn vrouw gesproken dat mijn seizoen bij Opwekking tot een einde komt. Die woorden zijn vervolgens onafhankelijk van elkaar door andere mensen bevestigd. Ik wil gehoorzaam zijn aan wat God spreekt en luisteren naar Zijn stem."

Flach blijft nog tot de aankomende Pinksterconferentie actief voor de stichting. Tijdens de conferentie in mei neemt hij formeel afscheid. Op de achtergrond werkt het bestuur van Opwekking aan de selectieprocedure voor een nieuwe directeur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel