Orchideeën Hoeve verkozen tot onderneming van het jaar in NOP

NOORDOOSTPOLDER • Di 9 januari 2024 | 22:11 • Dinsdag 9 januari 2024 | 22:11

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is dinsdagavond uitgeroepen tot onderneming van het jaar in Noordoostpolder. Volgens de jury heeft het bedrijf een 'krachtige toeristische uitstraling en een stabiele bedrijfsvoering'. Ook roemt de jury de reputatie van het bedrijf, de creativiteit van de eigenaren en de manier waarop wordt ingezet op duurzaam ondernemen.

De prijs wordt elk jaar uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente, ondernemersvereniging BVN en de lokale afdeling van LTO. Eerder werd de prijs gewonnen door onder andere café-restaurant 't Voorhuys, bouwbedrijf Bouw Totaal en techniekbedrijf Andela Techniek & Innovatie.

Naast de Orchideeën Hoeve waren dit jaar twee andere bedrijven genomineerd. Dat waren VHM Machinery, een bedrijf gespecialiseerd in het automatiseren van magazijnen, en Conrad Stanen, een bedrijf dat grondboormachines maakt. Zij visten dinsdagavond dus naast het net.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel