Dronter sporters vallen in de prijzen bij Sportverkiezingen

DRONTEN • Za 16 maart 2024 | 16:54 • Zaterdag 16 maart 2024 | 16:54

De Meerpaal in Dronten was vrijdagavond het toneel van de Dronter Sportverkiezingen 2023. Meerdere sporters, vrijwilligers en sportteams vielen daarbij in de prijzen.

Bij de verkiezing waren 9 categorieën waarin prijzen gewonnen konden worden. Marten Boskamp, Martin Schoot Uiterkamp en Tinus Smallenbroek gingen er met de titels 'Sportvrijwilliger van het jaar' vandoor.

Ook sportcoach Annie Claassen en sporttalenten Yasmin Westerink en Felix de Wit vielen in de prijzen. De titel 'Sportvrouw van het jaar' ging naar Annemarie Rustenburg. Thomas de Lange werd sportman van het jaar. Ook het hockeyteam MHC Jongens JO14 vier in de prijzen, net als ASVD Q-cape 1. De Oeuvreprijs was voor Henri Tilleman.

Grote opkomst
Volgens de organisatie was het een zeer geslaagde avond. De prijsuitreiking trok ruim 400 bezoekers. Het bestuur en de jury zijn erg tevreden over de terechte winnaars en vrijwilligers. De avond werd gepresenteerd door presentator Hans Gootjes. Hij hield diverse interviews. De avond werd muzikaal begeleid door de band Soul Society uit Dronten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel