Pand van failliete BCC in Lelystad krijgt een nieuwe bestemming

LELYSTAD • Wo 27 maart 2024 | 12:00 • Woensdag 27 maart 2024 | 12:00

Het winkelpand in Lelystad waar jarenlang elektronicaketen BCC zat, krijgt een nieuwe huurder. Binnenkort opent dierenwinkel Pets Place er een filiaal.

Daarmee is relatief snel een nieuwe invulling gevonden voor het grote pand in het centrum van de stad. BCC sloot in oktober de deuren nadat de keten een aantal weken daarvoor failliet ging.

Op de eerste dag van de faillissementsverkoop kwamen toen massa's mensen af. Omdat de veiligheid van het personeel door de extreme drukte niet gegarandeerd kon worden, bleven de rolluiken de dag daarna omlaag.

Nadat de afgelopen weken ook de stellages en andere zaken die nog van de BCC waren uit het pand zijn gehaald, is nu begonnen met de verbouwingswerkzaamheden die nodig zijn voor de komst van Pets Place.

Wanneer de dierenwinkel de deuren in Lelystad opent is nog niet duidelijk. In Flevoland heeft de keten verder filialen in Almere en Emmeloord.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel