Urker tieners kunnen tijdens koningsnacht feesten in oude garage

URK • Wo 3 april 2024 | 8:44 • Woensdag 3 april 2024 | 8:44

De jeugd van Urk kan met koningsnacht voor een overdekt feest terecht bij de voormalige autogarage Van Slooten. Dat laten cafébaas Albert Snoek en organisator Festum Events weten.

Na eerdere tegenvallende ervaringen met tentfeesten, heeft de organisatie besloten om te investeren in een binnenlocatie. Zo was eerder het oud-en-nieuwfeest in een tent geen succes. Dit zou volgens Snoek komen door de regen en bedrijfsborrels op Urk.

De keuze is nu gevallen op de oude autogarage, die naar verwachting een goede ambiance zal bieden voor de avond. Het pand ligt op de hoek van de Ambachtsweg en de Industrierondweg net buiten het dorp.

Tijdens koningsnacht is er van 20.00 tot 22.00 uur een feest voor 14-plussers. Vanaf 22.30 uur begint het feest voor de rest van de jeugd. Bij de evenementen van Festum dragen minderjarigen een bandje. Daardoor weet de organisatie dat ze geen alcohol mogen drinken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel