Zoektocht naar vermiste Marc gestaakt, 'Heeft geen zin om op de bonnefooi te zoeken'

DRONTEN • Ma 22 april 2024 | 12:22 • Maandag 22 april 2024 | 12:22

De zoektocht naar de vermiste Marc Jaskulski uit Dronten is voorlopig gestaakt door de politie. "Marc is nog steeds vermist en wij zijn druk bezig met het onderzoek", zegt een woordvoerder. Er zijn afgelopen weekend geen bruikbare tips binnengekomen.

De 36-jarige man uit Dronten werd afgelopen vrijdag nog door de politie gezocht op meren, tochten en kanalen waar fietspaden langslopen in de gemeente Dronten. Die zoekactie is gestaakt, omdat de politie niets heeft gevonden. "Het heeft ook geen zin om op de bonnefooi te zoeken." De politie vraagt mensen met concrete aanwijzingen om 112 te bellen.

Al een week vermist
Dit weekend kwam de politie met nieuwe informatie naar buiten, zoals foto's van de man en de plek waar hij voor het laatst zou zijn gezien. Jaskulski zou maandag tussen 14:00 en 16:00 uur op de fiets vanuit zijn huis aan de Lancasterdreef zijn vertrokken.

De hulpdiensten zochten de eerste paar dagen na de vermissing in het bosgebied Roggebotzand bij Dronten. Daar werd voor het laatst een signaal van de man zijn telefoon opgepikt door een telefoonmast.

De zoekactie werd zo massaal opgezet, omdat er zorgen zijn om de gezondheid van de man. Volgens de politie heeft Jaskulski medicijnen nodig, die van levensbelang voor hem kunnen zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel