Scooterrijder knalt door ruit laserkliniek in Almere: 'Dacht dat ik overvallen werd'

ALMERE • Vr 24 mei 2024 | 16:05 • Vrijdag 24 mei 2024 | 16:05

Een medewerkster van The Laser Company in Almere 'schrok zich kapot' toen een scooter vrijdagochtend door de ruit naar binnen reed. De kliniek aan de Marktmeesterstraat is bezaaid met glasscherven, maar de bestuurder van de scooter kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Dat bevestigt de politie.

"Ik dacht dat ik overvallen werd", zegt de medewerkster. Volgens haar kwam de bestuurder omstreeks 11:30 uur met hoge snelheid aanrijden voordat hij de ruit brak en met zijn scooter middenin de zaak stond. "Hij was niet eens dronken of onder invloed van drugs."

De politie heeft de eigenaar gesproken. Volgens beide partijen is het een verzekeringskwestie. "Waarschijnlijk ging het per ongeluk. Wij doen er verder niks mee."

The Laser Company geeft aan dat ze ondanks de schrik en de rommel open is vandaag. "Je kunt gewoon om de scherven heen lopen."

Dit verhaal is gemaakt door Lotte Schmidt. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel