Eerste wedstrijd FlevOnice trekt recordaantal deelnemers

BIDDINGHUIZEN
Met ruim 170 deelnemers aan de eerste ronde van de Flevobokaal, is het schaatsseizoen van FlevOnice dinsdagavond in stijl geopend. In voorgaande jaren trok de bokaal gemiddeld 100 deelnemers.

De Flevobokaal is een competitie voor zowel dames als heren boven de 40 jaar. Op de kunstijsbaan in Biddinghuizen eindigde Tonny van Vliet uit Zeewolde op de 11e positie van de categorie schaatsers boven de 40, de masters.

Van Vliet genoot van de tocht, maar geeft aan graag op natuurijs te willen schaatsen dit seizoen. Hij hoop in het bijzonder op de komst van een Elfstedentocht, omdat hij een startbewijs voor de officiële wedstrijd bemachtigd heeft.

Op dinsdag 20 december wacht de tweede ronde van de Flevobokaal. Een andere grote wedstrijd die dit seizoen plaats vindt bij FlevOnice is de landelijke marathon van de KNSB op woensdag 21 december.

 

reacties (2)

 • Pieter

   

  Jammer dat er wel veel aandacht wordt gegeven aan wedstrijden bij Flevo onice. Terwijl bij leisureworld er zo veel wedstrijden zijn, daar hoor je niks van helaas.

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Heel vervelend dat ze baan sluiten voor anderen. Het was een mooie schaatsavond en dan kun je je abonnement weer niet gebruiken. Nu zitten we weer in warm weer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert