Leden FC Almere ongerust over toekomst club

ALMERE • Di 18 juli 2017 | 16:43 • Dinsdag 18 juli 2017 | 16:43
Onder de leden van voetbalvereniging FC Almere is onrust ontstaan omdat de club een zaak tegen het ontslag van de voormalig hoofdtrainer Maurice Ligeon heeft verloren. Die zaak diende bij de KNVB.

De Almeerse amateurclub zette Ligeon in april op non-actief omdat zijn salaris te zwaar op de begroting drukte. Ondertussen heeft FC Almere al een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon van Jimmy Simons, die een aanzienlijk lager salaris krijgt. Het lijkt er dus op dat FC Almere zit opgescheept met twee hoofdtrainers. De leden vragen zich af of de club hierdoor in acute financiële problemen kan komen en of hun kinderen na de zomer nog wel bij de club kunnen voetballen.

Het bestuur probeert op de website van de club de leden gerust te stellen. De clubleiding gaat proberen om deze week met Ligeon om tafel te gaan. Het doel is om voor beide partijen tot een werkbare en acceptabele situatie te komen, zo laat het bestuur weten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel