Voorzitter FC Almere: zoektocht trainer best moeilijk

ALMERE
Voorzitter Edo Westerbeek van FC Almere vindt het 'best moeilijk' om op korte termijn een goede opvolger te vinden voor de vorige week opgestapte coach Jimmy Simons. Hij vertrok bij de club vanwege het gedoe rond het vertrek van zijn voorganger, hoofdtrainer Maurice Ligeon.

Volgens voorzitter Westerbeek is het voor FC Almere extra moeilijk om een nieuwe geschikte hoofdtrainer te vinden, omdat de club met een laag budget moet werken. Er zijn inmiddels al wel wat sollicitatiebrieven bij Westerbeek binnengekomen. Hij hoopt voor de competitiestart op 23 september een nieuwe hoofdcoach te presenteren.

Westerbeek sluit niet uit de huidige interim-hoofdcoach Sandor Augustijn hoofdtrainer blijft bij de zaterdag tweedeklasser, als er geen geschikte opvolger voor Simons wordt gevonden.

reacties (4)

 • Zielepiet

   

  Hou toch op. Aandacht zoeker! Is al bekend dat Sandor het wordt. En geld? Bang voor de vergoeding dat straks betaald moet worden aan Ligeon? Vonnis komt binnen enkele dagen te voor schijn. Als deze vergoeding te hoog is in Westerbeek zijn ogen dan kan hij nog zieliger gaan doen. Maar wel weer een vaste kracht zoeken. Hoe bedoel je geen geld hebben?

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Was die van media36 niet eerder iets bij Almere? Wellicht kan hij een opstelling maken.

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  En anders zelf trainen/coachen. Veel maakt het niet uit in de gezellig maar achterhoedeklasse.

  reageer
 • Frans

   

  Oud FC ALMERE trainer, Karel Knaap, heeft de afgelopen jaren prima prestaties neergezet bij Hooglanderveen. Misschien toch een telefoontje waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert