Tim Receveur langer bij City FC

ALMERE • Vr 19 juni 2020 | 16:18 • Vrijdag 19 juni 2020 | 16:18

Aanvoerder Tim Receveur heeft zijn aflopende contract bij Almere City FC met één seizoen verlengd. Eind mei spraken club en de 28-jarige middenvelder al de intentie uit om langer door te gaan met elkaar.

'Het is fantastisch dat de club zoveel vertrouwen in mij heeft. Dat vertrouwen wil ik dubbel en dwars terugbetalen. Ik wil verder met het project waar Almere City FC en ik al lang mee bezig zijn. In totaal heb ik immers al 5,5 jaar bij de club gespeeld. Dat voelt bijzonder en daar komt nu dus nog een seizoen bij. Ik heb een langdurige blessure achter de rug en wil nu weer belangrijk zijn voor de ploeg. Het droomdoel is om het vijfjarenplan van de club komend jaar te bekronen met promotie naar de Eredivisie”, reageert Receveur op de website van de club.

Receveur kwam het afgelopen seizoen geen minuut in actie voor Almere City FC, omdat hij terugkwam van een zware kruisbandblessure. De middenvelder scheurde begin maart 2019 tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Na een lange revalidatie bij de KNVB in Zeist en in Almere is Receveur nu volledig hersteld. Hij had gehoopt in de slotfase van de competitie of tijdens de play-offs zijn rentree te maken, maar vanwege het coronavirus werd de competitie geannuleerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel