DJ-duo Lucas & Steve verzorgt pregame-show bij Almere City - Cambuur

ALMERE • Di 23 februari 2021 | 16:59 • Dinsdag 23 februari 2021 | 16:59

Voorafgaand aan de topper tussen Almere City FC en Cambuur Leeuwarden van komende zondag zal het bekende dj-duo Lucas & Steve vanaf 11.30 uur een optreden verzorgen in het Yanmar stadion. De kraker in de Keuken Kampioen Divisie begint om 12.15 uur. Er mogen 1500 seizoenkaarthouders aanwezig zijn bij deze wedstrijd, die in het teken staat van FieldLab onderzoek. Almere City FC wil op deze wijze een cadeau geven aan supporters en sponsors, die eindelijk weer in het stadion mogen zijn.

Lucas & Steve, oftewel Lucas de Wert en Steven Jansen, werken al sinds 2010 samen en scoorden hits met nummers als Up Till Dawn, Summer on You, Do It for You, Where Have You Gone, Letters en Another Life. Hun debuutalbum 'Letters to Remember' bereikte binnen vier weken de gouden status en is genomineerd voor een Edison.

Normaal staat de agenda van Lucas & Steve in het teken van festivals in binnen- en buitenland als Tommorowland, Mysteryland en het Sziget Festival, maar door de wereldwijde coronapandemie werden deze shows afgelopen jaar geannuleerd.

Supporters (seizoenkaarthouders) hebben nog tot woensdag 17:00 uur de tijd om zich aan te melden voor de wedstrijd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel