Flevo Boys onderuit tegen ONS Sneek

EMMELOORD • Za 28 augustus 2021 | 17:07 • Zaterdag 28 augustus 2021 | 17:07

De voetballers van Flevo Boys zijn de competitie in de Hoofdklasse B begonnen met een nederlaag. De Emmeloorders waren in Sneek niet opgewassen tegen ONS Sneek. De thuisploeg was met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Arjen Postma.

De Friezen kwamen in de tiende minuut op voorsprong via een benutte strafschop van aanvoerder Wesley Tankink. Na een snelle aanval kwam de thuisploeg in de 25e minuut op een 2-0 voorsprong via Rick Weening.
In de tweede helft kon Yumé Ramos op aangeven van Timon Rorije de aansluitingstreffer scoren. In de 69e minuut stond Rick Koelewijn precies op de goede plek om namens de thuisploeg de 3-1 binnen te schieten. In een turbulente fase van de wedstrijd werd eerst ONS-spits Gerben Visser na een overtreding uit het veld gestuurd. Een minuut later Yumé Ramos van Flevo Boys voor een zelfde vergrijp.

In de 82e minuut kwamen de Emmeloorders op 3-2 via Timon Rorije. Een minuut later bepaalde Han van Dijk de eindstand op 4-2 in het voordeel van ONS Sneek.

Flevo Boys speelt volgende week het eerste thuisduel in de competitie. De tegenstander op sportpark Ervenbos is dan Berkum.