Flevo Boys speelt gelijk tegen HZVV

EMMELOORD • Za 11 september 2021 | 17:09 • Zaterdag 11 september 2021 | 17:09

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de hoofdklasse een uitduel tegen HZVV gelijk gespeeld. In Hoogeveen bleef de ploeg van trainer Arjen Postma steken op 1-1. De eindstand stond in de rust al op het scorebord.

De thuisploeg begon voortvarend. In de eerste minuut kwam HZVV al op voorsprong door een treffer van Noah ten Brinke. Op slag van rust konden de Emmeloorders iets terug doen. Op aangeven van Yander Zandbergen kon Thomas Potters de gelijkmaker scoren.

Flevo Boys staat na dit resultaat met vier punten uit drie duels op de tiende plaats in de Hoofdklasse B. De Emmeloorders spelen volgende week op sportpark Ervenbos een thuisduel. De tegenstander is dan NSC Nijkerk.