Almere City Run weer terug, parcours over Floriade

ALMERE • Wo 8 juni 2022 | 11:30 • Woensdag 8 juni 2022 | 11:30

Het parcours van de Almere City Run loopt dit jaar deels over het terrein van de Floriade. De afgelopen twee edities van de hardloopwedstrijd gingen niet door vanwege de coronapandemie. Het evenement is dus weer terug en vindt op 26 juni plaats.

De start en finish zijn op de Esplanade. Er zijn verschillende afstanden waar de hardlopers aan mee kunnen doen. De 10 Mijl, 10 km en de 4 Mijl lopen over de Floriade.

Sophie Appeldoorn, projectmanager Almere City Run: "Wij zijn heel trots op deze samenwerking waarbij we als eerste sportwedstrijd gebruikmaken van het terrein van de Floriade. Naast de primeur dat ons parcours de lopers door het park van de Floriade leidt, versterken Floriade Expo en Almere City Run elkaar in de gezamenlijke doelstellingen. We willen beiden dat de inwoners van steden gezonder worden, door zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen. Dat is wat we 26 juni met elkaar in Almere gaan doen!".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel