Breedijk van Almere City naar Helmond Sport 

ALMERE • Vr 24 juni 2022 | 17:00 • Vrijdag 24 juni 2022 | 17:00

Centrale verdediger Daniël Breedijk verruilt Almere City FC voor Helmond Sport. De 27-jarige Breedijk tekent een contract voor één seizoen in Brabant met een optie voor nog een seizoen. Hij had deze zomer een aflopend verbintenis in Almere en kon niet rekenen op contractverlenging in de polder.

De ervaren Breedijk speelde sinds medio 2020 bij Almere City FC. In zijn eerste seizoen werd hij na de winterstop een vaste basisspeler en deze status had hij aan het begin van de afgelopen competitie eveneens. In oktober 2021 kwam er echter een abrupt einde aan zijn seizoen, nadat Breedijk in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap een zware kruisbandblessure opliep. De Zuid-Hollander gaat nu in Helmond de laatste fase van zijn revalidatie in.

Breedijk is alweer de negende aanwinst voor Helmond Sport in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder maakte ook rechtsback Bram van Vlerken bekend Almere City FC komend seizoen in te ruilen voor Helmond Sport. Naast van Vlerken en Breedijk staat ook oud-Almere-City-spits Jelle Goselink onder contract bij de ambitieuze Brabantse club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel