Met overmacht pakt kickbokser Semeleer zijn vierde wereldtitel

EMMELOORD • Zo 24 december 2023 | 10:47 • Zondag 24 december 2023 | 10:47

Met een technische knock-out heeft Endy Semeleer zijn vierde wereldtitel gewonnen. Bij de organisatie Glory was de Emmeloorder in evenementenhal Ahoy in Rotterdam veel te sterk voor Anwar Ouled-Chaib.

In de klasse tot 77 kilo was het in de eerste ronde al afgelopen voor Ouled-Chaib. Al binnen twee minuten sloeg Semeleer zijn tegenstander drie keer naar de grond.

'House of Glory'
De tegenstander van Semeleer mocht na het winnen van het Videoland programma 'House of Glory' vechten tegen wereldkampioen Semeleer. Vooraf had de Emmeloorder al uitgesproken niet blij te zijn met deze titelstrijd.

Semeleer vond dat Ouled-Chaib door het programma een te makkelijke weg kon bewandelen richting dit gevecht en nog lang niet klaar was voor een confrontatie met hem.

Semeleer kan met een goed gevoel kerst gaan vieren en daarna toewerken naar zijn volgende wereldtitelgevecht. Het maakt hem niet uit wie zijn volgde tegenstander wordt. "Ik ben de kampioen, dus laat ze mij maar uitdagen", zegt Semeleer met een glimlach op zijn gezicht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel