Semeleer gaat voor knock-out in vierde titelgevecht

EMMELOORD • Za 23 december 2023 | 14:15 • Zaterdag 23 december 2023 | 14:15

Kickbokser Endy Semeleer uit Emmeloord zegt goed om te kunnen gaan met de favorietenrol voor zijn wereldtitelgevecht. Semeleer wil er een spectaculaire partij van maken en gaat in Ahoy in Rotterdam opzoek naar een knock-out. Hij staat zaterdag bij de organisatie Glory in de ring tegenover Anwar Ouled-Chaib.

De Emmeloorder kan zaterdagavond zijn vierde titel pakken bij de internationale kickboksorganisatie. Ouled-Chaib is de winnaar van het Videoland programma ‘House of GLORY’. Talentvolle kickboksers namen het tegen elkaar op om uiteindelijk tegenover Semeleer te mogen vechten. Semeleer vindt dat Ouled-Chaib door het programma een te makkelijke kans heeft gekregen om een wereldtitelgevecht te mogen boksen.

Oud topkickbokser Remy Bonjasky uit Almere geeft zijn provinciegenoot ook een grote kans. Bonjasky is tegenwoordig analist bij Glory en zegt gecharmeerd te zijn van de vechtstijl van de Emmeloorder. Hij prijst zijn technische manier van vechten maar wil de komende tijd iets meer bravoure zien in de ring van zijn provinciegenoot.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel