Doelman Nordin Bakker wekenlang uitgeschakeld, 'aderlating voor Almere City'

ALMERE • Di 12 maart 2024 | 20:27 • Dinsdag 12 maart 2024 | 20:27

Almere City moet het de komende weken stellen zonder de vaste eerste doelman Nordin Bakker, die tegen FC Utrecht een liesblessure opliep. Bakker miste tot afgelopen zaterdag nog geen minuut in de eredivisie en heeft zich dit seizoen met zijn vele reddingen en 'clean-sheets' behoorlijk onderscheiden.

In de wekelijke Podcast #AlmEredivisie zijn de drie panelleden het erover eens: de afwezigheid van de keeper in de komende cruciale weken is een behoorlijke aderlating voor de club. Toch is er ook volop vertrouwen in zijn vervanger Samuel Radlinger, die dit seizoen gehuurd wordt van Austria Wien. Almere City-verdediger Damian van Bruggen, erevoorzitter René ter Borgh en oud-journalist/politicus Leefbaar Almere Jeroen Oosterheert schuiven deze week aan.

In de Podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke week de verrichtingen van promovendus Almere City FC tijdens dit debuutjaar op het hoogste niveau. Presentator Martijn de Groot blikt met dit drietal uitgebreid terug op afgelopen zaterdagavond toen Almere City in het eigen Yanmar Stadion met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Utrecht. Ook wordt vooruitgekeken op de uitwedstrijd van komende zaterdagavond tegen Vitesse.

'Enige Almeerder moet bij City blijven'
Damian van Bruggen heeft komende zomer een aflopend contract bij Almere City. Ter Borgh en Oosterheert zien graag dat deze enige Almeerder binnen de A-selectie behouden blijft voor de club. Het drietal gaat verder uitgebreid in op de veelbesproken grasmat in het Yanmar Stadion.

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en op deze website.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel