Provast stuurt aan op aangepast plan De Deel

EMMELOORD
Projectontwikkelaar Provast ziet nog steeds heil in de ontwikkeling van De Deel in Emmeloord. Dat schrijft de ontwikkelaar in een e-mail aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordoostpolder. In die mail geeft Provast ook aan te willen praten over andere scenario's.

Volgens verantwoordelijk wethouder Henk Suelmann gaat het college zich dinsdag beraden over alternatieven. De plannen zoals die er lagen gaan niet door nadat voor de tweede keer een investeerder afhaakte.

De gemeenteraad moet binnen enkele weken in een geheime bijeenkomst aangeven wat zij van de alternatieven van het college vindt. Niet alle fracties hebben er nog vertrouwen in dat de samenwerking met Provast tot een goed einde komt.

reacties (5)

 • Kd

   

  Blammaasje..... zo spellen is al een BLAMAGE

  reageer
 • Kd

   

  Leuk en aardig, maar dan gaat het ongetwijfeld nog steeds over uitbreiding van het WINKELcentrum. En dat is zo enorm onverstandig, er komt steeds meer leeg te staan. Horeca of mooie aankleding van het plein is niks mis mee.

  reageer
 • Swiebertje

   

  eerst zien, dan geloven...

  reageer
 • theo

   

  Eindelijk, eindelijk.... Op weg naar de toekomst! Nu doorpakken.

  reageer
 • karel

   

  Alle belangrijke zaken in de gemeente worden in het geheim behandeld. Waarom gaat u nog naar de stembus? Dat de burgemeester of het college zich niet diep schaamt om voor te stellen nieuwe Deel plannen in het geheim te behandelen. Als er een plan uit voort komt dat niet door de inwoners en ondernemers gedragen wordt, verandert er de eerste tien jaar niets.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert