Buurtcentrum De Joon niet blij met nieuw onderkomen

LELYSTAD
De vrijwilligers van buurtcentrum De Joon in Lelystad zijn niet blij met hun nieuwe onderkomen. Binnen een week moet alles verhuisd zijn naar de het multifunctionele centrum voor de Zuiderzeewijk, waar ook een gymzaal is en een kindcentrum.

Voorzitter Gerard Valkenet van De Joon klaagt over de kille inrichting van de nieuwbouw. Ook mogen de vrijwilligers er geen bardiensten meer draaien. Het contact met de Stichting Welzijn Lelystad, die het gebouw beheert, zou gebrekkig zijn.

Die stichting laat weten dat de weerstand van het buurtcentrum bekend is. Door overleg hoopt Welzijn dat de vrijwiligers zich zo snel mogelijk alsnog thuis zullen voelen. Het voormalige pand van De Joon is oud en wordt binnenkort gesloopt.
reacties (5)

 • cootje

   

  sorry hoor Buurtcentrum De Brink Is de mooiste

  reageer
 • leisje

   

  krijg je als buurt het mooiste gebouw van alle andere buurthuizen, wij in de boswijk willen wel ruilen hoor, mensen schaam je met zoveel ontevredenheid.

  reageer
 • KC

   

  Dit is al weer het zoveelste probleem met welzijn. Er zijn bij bijna alle MFA's de zelfde problemen. Zij willen geen echte buurthuizen. .

  reageer
 • ikke

   

  Dan kan die Valkenet en zn maatjes zeker niet gratis drinken. Dit heb ik zo vaak gehoord dat dat gebeurde.

  reageer
 • Andree

   

  Een gegeven paard maar niet in de bek zien.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert