Interim-directeur Batavialand naar Floriade

LELYSTAD
Peter Verdaasdonk vertrekt als interim-directeur van de stichting Batavialand in Lelystad. Hij wordt komende maandag voor een half jaar adviseur voor de gemeente Almere voor het project Floriade. Dat bevestigt Verdaasdonk.

Hij werd in maart vorig jaar interim-directeur bij Batavialand. Dat is het project waarbij de Bataviawerf, het NieuwLand Erfgoedcentrum en de Rijksdienst Cultureel Erfgoed Scheepsarcheologie moeten fuseren tot één nieuwe organisatie.

Verdaasdonk vertrekt omdat hij graag betrokken wil zijn bij de Floriade in Almere in 2022. Hij blijft vooralsnog 2,5 dag per week interim-directeur voor het NieuwLand Erfgoedcentrum.

reacties (9)

 • Yep

   

  Beetje eigen schuld? Ik werkte bij de overheid en werd slachtoffer van een reorganisatie. Er moest een bepaald % personeel uit. De ambtenaren waren immers duur en deden vast ook niets... Echter, het werk moest wel gedaan worden... Als ZZP'er word ik nu ingehuurd door dit zelfde orgaan. Uurtje factuurtje natuurlijk en ik ben niet goedkoop en een van de weinige mensen met zulke kennis van de materie... Zakkenvuller? Yep! Mede met dank aan de schreeuwers die vinden dat zo'n beetje alle ambtenaren eruit moeten. Ohja, jullie weten half niet wat mensen verdienen in de consulting. Iig meer dan de vele consultants van dit forum... :-)

  reageer
 • lelystedeling

   

  Kunnen we toevoegen aan het rijtje graaiers, die meer verdienen dan de Balkenende norm.

  reageer
 • chris

   

  Is een redelijke aanname. Consultant bij een gemeentelijke instelling. Reken op gemiddeld 150 euro per uur. 20 uur per week. 3000 per week. Dat is 12.000 euro per maand...

  reageer
 • René

   

  'Hij wordt vanaf komende maandag een half jaar adviseur' Nee: 'Hij is vanaf komende maandag een half jaar adviseur...' Of: Komende maandag wordt hij voor een half jaar adviseur...' Zoals het er nu staat, gaat hij het een half jaar alsmaar worden.

  reageer
 • willem de zwijger

   

  Wedden op 3 paarden. Dit wordt een grote mislukking.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kustbewoner

   

  Interim van Batavialand.Komt zeker tot de conclusie dat dit project een luchtballon is/was. Twee Heren dienen met tegenstrijdige belangen is alleen maar om eigen zakken te vullen. Bestuurders let op Uw saeck en laat het niet het verdronken land van ..... worden.

  reageer
 • bewoner

   

  zakken vullen!!!!!!! (met part-time baantjes)

  reageer
 • man

   

  Hoe weet jij nou wat iemand verdiend?

  reageer
 • jozef

   

  prachtig. 2,5 dag batavialand voor een dik salaris en pak hem beet nog 4 dagen in almere als consultant floriade. 175 euro per uur. het floriade potje is al leeg voor de eerste schep de grond in gaat. en dan moet de directie nog bekend worden...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert