Wethouder krijgt 12.000 ideeën over Floriade

ALMERE
Het Almeerse bedrijf Spilter heeft donderdagmiddag ruim 12.000 ideeën over de Floriade overhandigd aan wethouder Henk Mulder. De ideeën zijn afkomstig van een brainstorm-marathon die eind vorig jaar werd gehouden.

Een groep Almeerse ondernemers, onder wie Spilter, riep inwoners en bedrijven op om mee te denken over de tuinbouwtentoonstelling, die in 2022 in Almere wordt georganiseerd.

De initiatiefnemers hopen dat een aantal van de 12.000 suggesties wordt meegenomen in het uiteindelijke plan voor het evenement.reacties (5)

 • ron

   

  even een snelle blik: - redelijke bevestiging van mijn opmerking dat dit leidt tot zeer veel geniale en minder geniale ideeën (wat moet er zijn? cola 700 keer , kapsalon etc.) - als we naar de kenmerken kijken van hoe Venlo was is, is een zeer hoog percentage van de ideeën ook in Venlo aanwezig. - de hoofdconclusies ... ach ja ... licht open deur ; ik kan me niet voorstellen dat dat nieuw is voor de directeur. - en uiteraard zitten er ook zeker goede aandachtspunten bij, Maar laat anderen het maar echt gaan lezen want dit is voor mij een voorbeeld van overdaad schaadt (mijn tijd).

  reageer
 • almere

   

  heb ook nog een goed idee heel deze flopiade afblazen hier wordt straks alleen verlies geleden en wie betaald straks de rekening er van ? denk de inwoners dus afblazen die miljoenen projectje

  reageer
 • Peter

   

  heerlijk positief weer. Zo komen we er wel in dit land

  reageer
 • Steven Wagemaker

   

  Vandaag nog 5/2 zijn alle ideeën online te vinden op brainstormmarathon.nl. En een samenvatting met de belangrijkste aanbevelingen. Door alle 12.000 grasduinen is leuk om te doen als je tijd hebt.

  reageer
 • ron

   

  waar kunnen wij die meer en minder geniale ideeën nalezen ? zijn de ideeën ook nog gerubriceerd want bij 12.000 ideeën zullen er vast wel de nodige dubbellingen zijn. als alles domweg achter elkaar is vermeld ga ik ze echt niet lezen. (zijn ze allen positief ? of zijn er ook 10.000 ideeën tussen om te stoppen?)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert