Bewoners Golfslag voor de zomer nieuwe plek

EMMELOORD
Alle 27 bewoners van verzorgingshuis Golfslag in Emmeloord moeten voor de zomer het pand verlaten. Dat heeft zorggroep Oude en Nieuwe Land laten weten. Voor deze personen wordt nog gezocht naar een nieuwe locatie. Het is de bedoeling dat ze tegelijkertijd gaan verhuizen, zodat er niet één of twee in een leeg pand achterblijven.

Het verzorgingshuis moet de deur sluiten omdat het gebouw in slechte staat is en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Zorggroep Oude en Nieuwe Land wil het gebouw graag verkopen. Volgens de zorginstantie zijn er wel gesprekken met geïnteresseerden maar is daar nog niets concreets uitgekomen.

Het verzorgingshuis zal niet helemaal verdwijnen. Donderdag is een boek gepresenteerd over Golfslag in Emmeloord met verhalen van onder andere bewoners, oud bewoners en medewerkers.

reacties (4)

 • Schandalig!

   

  "Niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd" Schandalig! Net als Mercatus welke een hoop mensen over de kling heeft gejaagd door vele woningen dicht te timmeren en vervolgens de woningen als machts-schandvlek prominent tentoonstelt voor de burgerij. Vermoedelijk wordt er hetzelfde machtspelletje gespeeld als met de vroegere deeltjes. AZC zitten vol met tot Nederlander genaturaliseerde mensen welk geen huis kunnen krijgen, er is genoeg alleen ze voldoen niet aan de "eisen van deze tijd" me dunkt het tegenovergestelde!

  reageer
 • julia

   

  wat is er aan de hand. ik wil weten wat daar nuu woord. was daar een benjaardenhuis.

 • miranda

   

  Moeten dan ook maar alle oude huizen maar weg

  reageer
 • J. Fluit

   

  Ben het helemaal eens met het luiden van de noodklok t.a.v. deze organisatie!

  reageer
 • Als dit zo is?

   

  De noodklok,het is tijd dat de integriteit van deze organisatie ter discussie gesteld word.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert