PVV wil camping Waterhout uit bestemmingsplan

ALMERE
De PVV in Almere wil de druk van de ketel halen rondom camping Waterhout. Dat zegt PVV-raadslid Chris Jansen, die vrijdag een amendement heeft ingediend. Dit is een voorstel tot officiële wijziging van een document.

Aanleiding is de dreigende taal van wethouder Tjeerd Herrema. Die wil dat de camping uit eigen beweging verhuist om plaats te maken voor de Floriade 2022. De campinghouders zijn dat vooralsnog niet van plan. Daarom heeft de wethouder aangekondigd een onteigeningsprocedure te starten.

Met het amendement wil de PVV een tekst in het bestemmingsplan wijzigen waarin de camping wordt genoemd. Volgens Chris Jansen kan dat ervoor zorgen dat de wethouder en campinghouders rustiger met elkaar kunnen onderhandelen. Uiteindelijk hoopt de PVV ook de onteigeningsprocedure op te schorten.

reacties (10)

 • Jammer

   

  Je zou zeggen ieders wil is wet.

  reageer
 • Hn

   

  Ja inderdaad zul je moeten accepteren dat we in een democratie leven en de PVV inmiddels 35 zetels krijgt als er nu verkiezingen gehouden zouden worden. Dus ga inderdaad nu niet zeggen dat iedereen met een boog om de PVV heen loopt. Blijkbaar is het gedachtegoed van de PVV iets wat heel erg veel Nederlanders aanspreekt. En ga nu ook niet zeggen dat deze mensen allemaal racist zijn, want dat heeft er helemaal niets mee te maken.

  reageer
 • Je zit echt in je eigen wereldje toch?? Met een grote boog??? Is de grootste partij in de peiling nu, zelfs de VVD gaat nu om kijk maar het journaal. Ik hoop voor de rest van de partijen dat er nu geen verkiezingen komen, want dan is er maar 1 de grootste en dat is dan de PVV.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Beslissing? Hoogstens een voorstel van een partij waar iedereen met een grote boog omheen loopt.

  reageer
 • PVV is weer goed bezig, weg met die Floriade flauwe kul, alles en iedereen moet maar wijken ervoor, laat de gemeente maar eerst eens hun achterstallige onderhoud gaan doen waar geen geld voor is, als dat op orde is praten we een keertje verder.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ron

   

  het is mij niet duidelijk wat PVV nu eigenlijk bedoeld .... @ Jammer ik denk dat je je vergist; de verlegging is een gevolg van de verbreding A6. zolang onbekend is waar de huizen komen kan je geen SV buizen leggen.

  reageer
 • idh

   

  Terecht!!!!

  reageer
 • Pzaal

   

  Goede beslissing PVV. En verder gewoon stoppen met de floriade. 120Miljoen+ Gaat deze onzin kosten.

  reageer
 • Jammer

   

  Voor een project waar nog totaal geen zekerheid voor handen ligt Hoe je het ook wend of keert, het gaat alleen maar om een wijk van 600 duurzame woningen. Het zal ze een rotzorg zijn of de Floriade wel of niet gaat slagen. De Stadsverwarmingspijpen worden nu al aangelegd. Het is gewoon weer een ordineren vastgoedspeculatie!!

  reageer
 • Ab

   

  Goeie actie PVV.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert