No Surrender bewijst Brian Dalfour de laatste eer

ALMERE
Honderden leden van de motorclub No Surrender uit binnen- en buitenland hebben vrijdagavond in Almere Haven afscheid genomen van hun voorman Brian Dalfour. De 47-jarige Almeerder werd vorige week vermoord in een vakantiewoning in het Brabantse Hooge Zwaluwe.

De meeste leden van No Surrender kwamen vrijdagavond per auto naar Almere Haven. Op het schip Dutch Diamond bewezen zij hun captain de laatste eer. Ook familieleden namen afscheid van Dalfour.

Op de Sluiskade stonden leden van de motorclub om buitenstaanders op afstand te houden. Cameraploegen werd verzocht geen opnamen te maken uit respect voor de familie. De politie was op afstand aanwezig met zo'n 15 agenten.

Naastgelegen restaurant 't Veerhuys had de eetzaal verplaatst naar de serre, zodat de gasten geen zicht hadden op de Dutch Diamond. Dalfour wordt zaterdag met een motorescorte naar de begraafplaats aan de Kruidenweg in Almere overgebracht.

reacties (4)

 • Dirk Zaan

   

  Geen buitenstaander wil erbij zijn. Waarom doet men net alsof er een belangrijk iemand overleden is.

  reageer
 • piet

   

  wat is dit voor onzin.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Raar dat dit allemaal kan. En is het Veerhuis normaal ook zo respectvol jegens de families die hun overledene komen begraven? Laten zij zich maar excuseren en voortaan ook het juiste doen jegens allen.

  reageer
 • henk

   

  hoeveel artikelen gaat omroep flevoland hier nog wijden? laat het rusten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert