Oppositie blijft tegen atletiekbaan op ijsbaan

ZEEWOLDE
De nieuwe atletiekbaan in Zeewolde moet niet op de plek van de huidige ijsbaan komen, maar bij sportpark De Horst. Dat vinden de oppositiepartijen D66, Zeewolde Liberaal en Burger Belang.

Deze politici vinden het onverstandig dat burgemeester en wethouders de ijsbaanlocatie toch aan de gemeenteraad voorstellen, omdat dat voorstel zeker wordt afgewezen. Volgens de oppositie is er geen meerderheid voor de locatie bij de ijsbaan, zodat het nog jaren kan duren voordat er duidelijkheid komt.

Het college houdt vast aan de plek op de ijsbaan, omdat de atletiekbaan daar goedkoper en gemakkelijker kan worden aangelegd dan op de andere lokatie.

reacties (5)

 • Common Sense

   

  Feiten: Die ijsbaan is in 15 jaar misschien 1 avond gebruikt! Die atletiekbaan gaat mogelijk wat meer gebruikt worden dus, ipv de ijsbaan een atletiekbaan is simpel toepassen van`boerenverstand'! En een nieuwe ijsbaan aanleggen is dus pure onzin! Dat de oppositie weer tegen is, is standaard politiek geleuter, vragen om aandacht en levert geen enkele bijdrage aan het welzijn van Zeewolde.

  reageer
 • tja

   

  Heb liever dat het azc er niet komt in plaats van een atletiekbaan die toch nooit gebruikt word

  reageer
 • KC

   

  Je hebt helemaal gelijk. De RIJP heeft een hele dure rubberen folie bij de ijsbaan aangelegd en wordt nu vernietigd, omdat de grond onder atletiekbaan geen water doorlaat door de folie. Bij de nieuwe ijsbaan moet je weer z'n dure constructie aanleggen.

  reageer
 • Rob

   

  De IJsbaan is een centraal punt in het dorp en een atletiekbaan past daar prima. Ook moet de gemeente dunkt mij voor de goedkoopste oplossing gaan. Wat kost elders een nieuwe ijsbaan aanleggen. Deze gemeente moet beter over de centen door de burgers opgebracht passen dan verbrassen.

  reageer
 • Ik

   

  Een atletiekbaan aanleggen mogelijk goedkoper, maar wat kost een nieuwe ijsbaan? En heeft de politiek ooit gehoord van kappitaalvernietiging?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert